"Yarışmalı Sergilere Hazırlık ve Başvuru Süreçleri Çalıştayı" Gerçekleştirildi

“Yarışmalı Sergilere Hazırlık ve Başvuru Süreçleri Çalıştayı”, Resim Bölümü akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Mert YAVAŞCA ve Arş. Gör. Ayşe EKİCİ’nin yürütücülüğünde 24 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Çalıştaya; Fakültemizin Resim, Geleneksel Türk Sanatları ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümlerinden öğrenciler katıldı. Çalıştay yürütücüleri, ilk olarak öğrencilere sanat yarışmaları ve jürili sergiler hakkında bilgi verdi ve Romanya’da bu yıl 6. edisyonu düzenlenen “Uluslararası Timisoara Minyatür Sanatlar Bienali”ni tanıttı. Daha sonra öğrenciler bienale katılmak üzere belirtilen koşullara uygun sanat eserleri üretti. Çalıştay sonunda ise yürütücüler eşliğinde öğrencilerin bienale çevrim içi başvuruları tamamlandı.