Resim Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Mert Yavaşca Üniversitemiz Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü Toplantısına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesince Avrupa Yeşil Mutabakatı'na uygunluk kapsamında kurulan Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğünün ilk toplantısı Nedime Hanım Konağı Yerleşkesinde 24 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının moderatörlüğünü Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek, açılış konuşmasını ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu gerçekleştirdi.

Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü Danışma Kurulu üyesi Arş. Gör. Dr. Mert Yavaşca'nın "Sanatla Geri Dönüşüm / İleri Dönüşüm" proje önerisini sunduğu toplantıda, Üniversitemizin ve Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğünün hedef ve amaçları doğrultusunda planlanan projeler hakkında bilgi verildi.