Resim Bölümü Mezunu ve Yüksek Lisans Öğrencisi Batu Gökçe'nin Başarısı

.

Resim Bölümü Mezunu ve Resim Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Batu Gökçe'nin eserleri, Adalar Sanat İnisiyatifinin düzenlediği Ada Buluşmaları sergilerinin ikincisi olan "Kamusal Alanda" sergisinde yer almıştır.

Açılışı 5 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Büyükada Belediye Gazinosu'nda gerçekleşen sergi, katılımcı 30 sanatçıyla  izleyiciyi, kamunun ortaklaşa kullandığı her alanda tesadüfler çerçevesinde karşılaştırmayı hedeflemektedir.

Sergide eserleri yer alan sanatçılar: Aynur Önürmen, Barbara Ehreman, Batu Gökçe, Berrin Yırtmaç, Can Aytekin, Çiler Belen, Deniz Sabuncu, Ekin Kano, Emir Furkan Tekkalmaz, Emre Yıldır, Emre Yüksel, Eti Bahar, Fatma Sağ Tunçalp, Ferhat Salman, Genco Gülan, Hülya Sedetmen, Kaan Küley, Lalehan Uysal, Leyla Okan, Mahmut Celayir, Mehmet Muhammet Senay, Meryem Arıcan, Meryem Günana, Müjgan Sağlam, Nergiz Yeşil,  Nur Arıoğul, Nur Ataibiş, Serap Ergün, Şermin Seval, Uğur Tay, Ümit Arhan Güler, Zeliha Öztürkkan.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.