Resim Bölümü Dış Paydaş Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü olarak, ulusal ve uluslararası estetik-sanat pratikleri hakkında güncel ve geleceğe dönük gelişmeleri takip eden, resim alanında ortaya çıkan yeni teknolojilere uyum sağlayabilen sanatçı adayları yetiştirmek adına; eğitim programımızın hazırlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesi aşamalarına yönelik görüş ve katkılarını almak, birlikte yapılabilecek çalışma ve projeler hakkında konuşmak için; Espas Resim Atölyesi Kurucusu, Sanatçı Olcay Erdinç Balcı, Part Time Interior firmasından İç Mekan Tasarımcısı ve Restoratör Pınar Ünal Taşar, Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rasim Soylu ve Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük’ün katılımlarıyla 21 Eylül 2023 Perşembe günü, saat 14.00’da Microsoft Teams üzerinden çevrim içi dış paydaş toplantısı gerçekleştirilecektir.