Fakültemizin Birim Engelli Koordinatörü Arş. Gör. Gökhan Keleş “Engelsiz Çanakkale Çalıştayı”na Katıldı

17-18 Ocak 2024 tarihlerinde, Çanakkale Valiliği himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce organize edilen “Engelsiz Çanakkale Çalıştayı” Deniz Polisevi’nde gerçekleştirildi.

Kentte erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik, kurumsal hizmetlere erişim, afetlerde engellilik ve çözüm önerileri, kentte engelli istihdamı ve çalışma yaşamında karşılaşılan sorunlar, kentimizde uygulanabilecek engellilere yönelik geliştirilebilecek uygulama, eğitim, organizasyon vb. yenilikçi fikir önerileri gibi konuların çalışma grupları oluşturularak değerlendirildiği çalıştaya, Güzel Sanatlar Fakültesini temsilen Birim Engelli Koordinatörü Arş. Gör. Gökhan Keleş davet edildi. Keleş, “kentimizde uygulanabilecek engellilere yönelik geliştirilebilecek uygulama, eğitim, organizasyon vb. yenilikçi fikir önerileri” çalışma grubunda yer alarak çalıştaya katkıda bulundu.