Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına "Cumhuriyet Değerleri" Tümsek Baskı Çalıştayı

.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlamak amacıyla Kavramsal Sanat Topluluğu Başkanı Doç. Dr. Umut GERMEÇ ile Dr. Öğr. Üyesi Ezgi YEMENİCİOĞLU NEGİR  ve Arş. Gör. Ayşe EKİCİ'nin yürütücülüğünde, 27 Ekim 2023 tarihinde  "Cumhuriyet Değerleri" Tümsek Baskı Çalıştayı gerçekleştirildi.

Fakültemizin tüm bölümlerinden ve diğer fakültelerden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen çalıştayda ilk olarak Doç. Dr. Umut GERMEÇ katılımcılara tümsek baskı ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra öğrenciler tarafından "Cumhuriyet Değerleri" konulu kalıplar hazırlandı ve baskı aşaması gerçekleştirildi.

Çalıştayda üretilen çalışmalardan oluşan sergi, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'nda görülebilir.